Kreakatau is genoemd naar de nog actieve
vulkaan in de Stille Zuidzee: de Krakatau.

Kreakatau

vzw

Yoga & Creativiteit

Chakra yoga

Chakra yoga is een wijze reis doorheen de chakra's, de seizoenen, je eigen-wijsheid - in een mix van yoga, expressieve technieken, natuurbeleving...

Je leert ademhalingsoefeningen, specifieke lichaamshoudingen, klanken en visualisaties die bepaalde chakra's kunnen stimuleren of je er bewust van maken. Deze oefeningen worden besproken. Zo komen aan bod: de relatie van de chakra's met de vijf elementen, voedingtips passend bij het chakra... Dus wat theorie en veel gerichte yogapraktijk.

Leen Demeulenaere, die zich aan het Saswitha Instituut in Nederland als yogadocent onder andere specialiseerde in chakra yoga, heeft onderhand zo'n 25 jaar ervaring in het geven van chakra yoga lessen. 

De lessen staan open voor zowel beginnende als gevorderde yogabeoefenaars, van 12 tot 120 jaar, en zijn ook een aanrader voor iedereen die met kwetsbare groepen werkt!

Data 2023-2024
26 september
3 en 17 oktober
7 en 21 november
5 en 19 december
9 en 23 januari
6 en 20 februari
5 en 19 maart
16 en 30 april

Feestelijke afronding
De lessen worden op maat gemaakt, naargelang wat zich voordoet en wetende dat leerling en leraar samen het onderricht maken, zo ontvouwt zich een prachtig proces... en een onvergetelijke reis doorheen de chakra's.

Alvast welkom!

Prijs: € 300 voor de 15 lessen van 2 u. 

Een belangrijk doel van Kreakatau is yoga toegankelijk te maken voor iedereen.
Als de inschrijvingsprijs dus een te hoge drempel voor je vormt, stuur je een mailtje naar leen@kreakatau.be

Schrijf je in via onze inschrijvingspagina of stuur een vrijblijvend mailtje als je nog vragen hebt.  

YOGA IS EEN STUKJE VAKANTIE NEMEN!
footer_img