Kreakatau is genoemd naar de nog actieve
vulkaan in de Stille Zuidzee: de Krakatau.

Kreakatau

vzw

Yoga & Creativiteit

Nieuwe opleiding tot Kinderyogadocent

De volgende module van de opleiding tot Kinderyogadocent gaat door op 15 en 16 februari 2020 , telkens van 11.00 - 20.00u; Yoga voor jongeren & Acro. De module Acro Yoga wordt gegeven door gastdocent Michaël Maley (van de cirkusschool).

Module 5: Yoga op school en in de klas op 28-29 maart 2020, telkens van 11.00 - 20.00u met gastdocente Tinne Verstraeten

Prijs? € 345
Alle info hier.

Tromgeroffel... Kreakatau en de jeugddienst van Leuven slaan opnieuw de handen in elkaar voor een reis door Yogaland.
Welkom op ons YOGADORP van 10 - 16 augustus 2020 in Stroom Leuven.
 

Er zijn al enkele crea-yogakampjes VOLZET!
Je kan nog inschrijven voor de paaskampjes en wat
zomerkampjes cool


 

Home

Download hier de nieuwsbrief met alle lopende en komende activiteiten.

Je kan bij ons terecht voor yogalessen voor jong en oud:

Hatha yoga, do In yoga, kinderyoga, familie yoga, pleuter ouder yoga en Chakra yoga, voor ieder een yoga op maat!

In de schoolvakanties organiseren we heerlijke crea-yogakampjes, een speelse verademing voor alle kleine avonturiers!

Maakt yoga al deel uit van je leven en heb je een groot hart voor kleine mensjes? We bieden heel leuke en interessante yoga-bijscholingen aan.

In het hart van de groene long van de prachtige Dijle-vallei vind je het yoga- en creacentrum van Kreakatau, een van de oudste vzw's voor yoga en crea van België.

Alle activiteiten die we in ons centrum aanbieden, kunnen we op aanvraag ook op verplaatsing organiseren: yoga-initiaties, crea-ateliers, vakantiekampjes, maar ook grime, verwendagen, personeelsdagen en teambuilding. We werken 100% op maat, luisteren met aandacht naar de behoeften van de aanvrager en stellen samen een mooi en passend aanbod op.
Heerlijke genietmomenten verzekerd!

Lees hier onze visie en wie we zijn.

We hebben ook een zeer ruime ervaring in (reuze) crea-ateliers. Organiseer je een event en ben je op zoek naar leuke en creatieve randanimatie, neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Zie je het groot of hou je het klein, voor iedere aanvraag vinden we een geschikt aanbod!

Je opleiding bracht me in verbinding met een groter doel, met dat waar mijn hart sneller van klopt als je erover praat. Met kinderen in elke laag van de mensheid, dit gevoel van thuiskomen te willen geven. Met kinderen te laten geloven in zichzelf, en hen te helpen groeien naar dat wat ze echt zijn, van binnen. (I.G.)

Ik heb gevoeld dat ik gegroeid ben in het durven tonen van mezelf, maar dat dit een oneindig proces zal blijven. De opleiding heeft me voor een stuk geholpen om dit ook te aanvaarden. De diepgang in de opleiding naar je eigen persoonlijke stukje was ergens ook nodig om er als yogadocent ook echt te kunnen staan. Ik neem vooral die echtheid mee. (E.V.)

ornament Meer reacties
footer_img