Kreakatau is genoemd naar de nog actieve
vulkaan in de Stille Zuidzee: de Krakatau.

Kreakatau

vzw

Yoga & Creativiteit

Nieuwe activiteiten 
 

In het voorjaar van 2019 gaan we van start met een vaste stek voor kinderyoga in Leuven, stay tuned!​

​We beginnen ook met de bouw van een “Yogadorp” in Leuven voor kids, in samenwerking met de jeugddienst. Bedoeling is dat het yogadorp in de zomer van 2019 verrijst.

​In Minor Ndako (Dilbeek en Anderlecht) is het project om kinderyoga te geven aan kinderen van jeugdzorg en minderjarige vluchtelingen met 2 jaar verlengd!

Yogalessen voor de gedetineerden van Leuven-Centraal

We zijn ook aanwezig in talrijke naschoolse activiteiten in en rond Leuven, hier zijn we tussen haakjes steeds op zoek naar goede kinderyogadocenten.

Onze bijscholingen tot kinderyogadocent (het jaartraject), die als enige erkend zijn in de lage landen, worden sinds dit jaar niet allen in Bertem maar ook in Bilthoven bij Utrecht gegeven, in de Saswitha Opleiding voor yoga en wijsbegeerte.

Ook “thuis” hier in ons centrum werken we in onze kinderyoga samen met MFC Combo – een organisatie in de Bijzondere Jeugdzorg – en alle voorzieningen voor jeugdzorg hier in de regio.

Je kan hier de nieuwste nieuwsbrief met alle informatie over alle activiteiten downloaden

Home

Je kan bij ons terecht voor yogalessen voor jong en oud:

Hatha yoga ,do In yoga, kinderyoga, familie yoga, pleuter ouder yoga en Chakra yoga, voor ieder een yoga op maat!

In de schoolvakanties organiseren we heerlijke crea-yogakampjes, een speelse verademing voor alle kleine avonturiers!

Maakt yoga al deel uit van je leven en heb je een groot hart voor kleine mensjes? We bieden heel leuke en interessante yoga-bijscholingen aan.

In het hart van de groene long van de prachtige Dijle-vallei vind je het yoga- en creacentrum van Kreakatau, een van de oudste vzw's voor yoga en crea van België.

Alle activiteiten die we in ons centrum aanbieden, kunnen we op aanvraag ook op verplaatsing organiseren: yoga-initiaties, crea-ateliers, vakantiekampjes, maar ook grime, verwendagen, personeelsdagen en teambuilding. We werken 100% op maat, luisteren met aandacht naar de behoeften van de aanvrager en stellen samen een mooi en passend aanbod op.
Heerlijke genietmomenten verzekerd!

Lees hier onze visie en wie we zijn.

We hebben ook een zeer ruime ervaring in (reuze) crea-ateliers. Organiseer je een event en ben je op zoek naar leuke en creatieve randanimatie, neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Zie je het groot of hou je het klein, voor iedere aanvraag vinden we een geschikt aanbod!

Je opleiding bracht me in verbinding met een groter doel, met dat waar mijn hart sneller van klopt als je erover praat. Met kinderen in elke laag van de mensheid, dit gevoel van thuiskomen te willen geven. Met kinderen te laten geloven in zichzelf, en hen te helpen groeien naar dat wat ze echt zijn, van binnen. (I.G.)

Ik heb gevoeld dat ik gegroeid ben in het durven tonen van mezelf, maar dat dit een oneindig proces zal blijven. De opleiding heeft me voor een stuk geholpen om dit ook te aanvaarden. De diepgang in de opleiding naar je eigen persoonlijke stukje was ergens ook nodig om er als yogadocent ook echt te kunnen staan. Ik neem vooral die echtheid mee. (E.V.)

ornament Meer reacties
footer_img