Kreakatau is genoemd naar de nog actieve
vulkaan in de Stille Zuidzee: de Krakatau.

Kreakatau

vzw

Yoga & Creativiteit

Belangrijk nieuws, zeg het voort:

KREAKATAU zoekt een nieuwe halftijdse MEDEWERKER VOOR COÖRDINATIE EN ADMINISTRATIE

Je leest er alles over hier.

 

Nieuwe activiteiten 

Yoga op school en in de klas

Sterk verdiepende docentenopleiding “Yoga voor kinderen” gebaseerd op 35 jaar ervaring met kinderyoga (erkend door de Europese yoga-unie en de YFN).
Gegeven door Leen Demeulenaere, auteur vanhet succesvolle en stoere Nelsons Yogaboek.
Laatste module dit schooljaar:
Module 5: Yoga op school en in de klas
Yogatechnieken om kinderen meer rust, con-
centratie en een beter leervermogen te geven.
We krijgen hier yoga op een stoel, aan een tafel of bank, ook handig op teamvergaderingen en dergelijke EN uitermate geschikt o.a. voor op school en in de klas.
Wanneer: 10/05 - 24/05 - 07/06, 15 tot 21 u
Prijs: € 345
 
 
Nieuwe opleiding 2019 - 2020: Basismodule
De nieuwe serie gaat van start met de 3-daagse. Deze module rond de principes van de kinderyoga legt de basis die nodig is om andere modules te kunnen volgen.
Wanneer: 27/9, 11/10 en 25/10/2019, 15 tot 21 u.
Prijs: € 345

 

Prana workshop met Dirk Gysels!! In deze sessies ga je via begeleide oefeningen op verkenning in jezelf naar de meer subtiele lagen van je lichaam. Doel is de levensenergie (prana) in jezelf te gaan ontdekken en aan te wenden voor het creëren van meer vitaliteit, welzijn en bewustzijnsgroei. Je vertrekt bij je lichaam van vlees en bloed en eindigt bij de chakra's en de kundalini.

De oefeningen zijn diep relaxerend en tegelijk activerend. De reeks wordt gegeven volgens de instructies van de Himalaya traditie (Swami Veda was Dirks leraar). 
Dirk Gysels heeft een brede kennis van de Indische spirituele tradities, is yogi en auteur. Hij brengt zijn kennis en ervaring op heel boeiende wijze over. 
Inschrijven via onze website! 
Wanneer: 25/05/2019 van 14.00 tot 17.00 
Prijs: 30 euro
 

Het Yogadorp!

GC Bosstraat (Wilsele): 22 tot 28 juli – 13 tot 19 u

In het Yogadorp gaan kinderen zelf, en onder begeleiding, aan de slag met allerlei yogaspelletjes (o.a. vanuit Nelsons Yogaboek van Leen Demeulenaere/Kreakatau, bezielster van het concept).

Vakantie? Yoga? Yogavakantie!

Yoga doen is even een stukje vakantie nemen: samen met familie en/of vriendjes ervaren we yoga als een heerlijk er-even-tussenuit-momentje…

In ons Yogadorp geniet je enerzijds van rust en verwennerij: gewoon relaxen, een “tropische massage” krijgen of liever een kleien bolletje worden? Naar muziek luisteren of bij een prachtig verhaal wegdromen?

En anderzijds kan je actiever aan de slag en crea-yoga ideetjes opdoen, of ook lekker energieke yogaspelletjes ontdekken met allerlei gekke houdingen en een yogaspel met schattentocht!

Info: www.leuven.be/buurtwerk

 

In de aanloop naar onze Vaste Stek voor Kinderyoga
in Leuven
, 4 proevertjes:

- 5 aug (4-6 jaar) en 7 aug (6-12 j): 14-15.30u (Kettekeet) in St-Maartensdal

- 12 aug (4-6 jaar) en 14 aug (6-12 j), 14-15.30u (Lampeke) in Theaterzaal Cie Tartaren

Je kan hier de nieuwste nieuwsbrief met alle informatie over alle activiteiten downloaden

Home

Je kan bij ons terecht voor yogalessen voor jong en oud:

Hatha yoga, do In yoga, kinderyoga, familie yoga, pleuter ouder yoga en Chakra yoga, voor ieder een yoga op maat!

In de schoolvakanties organiseren we heerlijke crea-yogakampjes, een speelse verademing voor alle kleine avonturiers!

Maakt yoga al deel uit van je leven en heb je een groot hart voor kleine mensjes? We bieden heel leuke en interessante yoga-bijscholingen aan.

In het hart van de groene long van de prachtige Dijle-vallei vind je het yoga- en creacentrum van Kreakatau, een van de oudste vzw's voor yoga en crea van België.

Alle activiteiten die we in ons centrum aanbieden, kunnen we op aanvraag ook op verplaatsing organiseren: yoga-initiaties, crea-ateliers, vakantiekampjes, maar ook grime, verwendagen, personeelsdagen en teambuilding. We werken 100% op maat, luisteren met aandacht naar de behoeften van de aanvrager en stellen samen een mooi en passend aanbod op.
Heerlijke genietmomenten verzekerd!

Lees hier onze visie en wie we zijn.

We hebben ook een zeer ruime ervaring in (reuze) crea-ateliers. Organiseer je een event en ben je op zoek naar leuke en creatieve randanimatie, neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Zie je het groot of hou je het klein, voor iedere aanvraag vinden we een geschikt aanbod!

Je opleiding bracht me in verbinding met een groter doel, met dat waar mijn hart sneller van klopt als je erover praat. Met kinderen in elke laag van de mensheid, dit gevoel van thuiskomen te willen geven. Met kinderen te laten geloven in zichzelf, en hen te helpen groeien naar dat wat ze echt zijn, van binnen. (I.G.)

Ik heb gevoeld dat ik gegroeid ben in het durven tonen van mezelf, maar dat dit een oneindig proces zal blijven. De opleiding heeft me voor een stuk geholpen om dit ook te aanvaarden. De diepgang in de opleiding naar je eigen persoonlijke stukje was ergens ook nodig om er als yogadocent ook echt te kunnen staan. Ik neem vooral die echtheid mee. (E.V.)

ornament Meer reacties
footer_img