Kreakatau is genoemd naar de nog actieve
vulkaan in de Stille Zuidzee: de Krakatau.

Kreakatau

vzw

Yoga & Creativiteit

Ook bij Kreakatau vzw volgen wij de maatregelen op vraag van de overheid en sluiten wij - met pijn in het hart - tijdelijk de deuren. Voorlopig blijven we gesloten tot en met 3 mei.

Alle groepslessen, workshops, het vervolg van de kinderyogaopleiding en de paaskampjes worden geannuleerd. En hoewel dat ons heel zwaar valt – we keken er echt naar uit – zijn we het natuurlijk eens met die beslissing, onze gezondheid – én die van jullie – gaat voor! We volgen de situatie op en hopen jullie eind mei of begin juni meer nieuws te brengen!

We zijn volop aan het bekijken of we yoga tot bij jullie krijgen in de vorm van online lessen of filmpjes. Hou onze Facebookpagina en website in de gaten voor meer info! 

   PAASKAMPJES AFGELAST   

   KINDERYOGAOPLEIDING UITGESTELD   

   WORKSHOPS DIRK GYSELS UITGESTELD   


Heb je het 3-delig Coronarijmpje al bekeken op onze Facebookpagina?
Je vindt er ook leuke, korte mini yogalesjes voor de allerkleinsten!

Tromgeroffel... Kreakatau en de jeugddienst van Leuven slaan opnieuw de handen in elkaar ...
WELKOM op ons YOGADORP van 10 - 16 augustus 2020 in Stroom Leuven.
 

Er zijn al enkele crea-yogakampjes VOLZET in de zomer!
Wacht niet te lang met inschrijven om zeker te zijn van jouw plekje cool


 

Home

Download hier de nieuwsbrief met alle lopende en komende activiteiten.

Je kan bij ons terecht voor yogalessen voor jong en oud:

Hatha yoga, do In yoga, kinderyoga, familie yoga, pleuter ouder yoga en Chakra yoga, voor ieder een yoga op maat!

In de schoolvakanties organiseren we heerlijke crea-yogakampjes, een speelse verademing voor alle kleine avonturiers!

Maakt yoga al deel uit van je leven en heb je een groot hart voor kleine mensjes? We bieden heel leuke en interessante yoga-bijscholingen aan.

In het hart van de groene long van de prachtige Dijle-vallei vind je het yoga- en creacentrum van Kreakatau, een van de oudste vzw's voor yoga en crea van België.

Alle activiteiten die we in ons centrum aanbieden, kunnen we op aanvraag ook op verplaatsing organiseren: yoga-initiaties, crea-ateliers, vakantiekampjes, maar ook grime, verwendagen, personeelsdagen en teambuilding. We werken 100% op maat, luisteren met aandacht naar de behoeften van de aanvrager en stellen samen een mooi en passend aanbod op.
Heerlijke genietmomenten verzekerd!

Lees hier onze visie en wie we zijn.

We hebben ook een zeer ruime ervaring in (reuze) crea-ateliers. Organiseer je een event en ben je op zoek naar leuke en creatieve randanimatie, neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Zie je het groot of hou je het klein, voor iedere aanvraag vinden we een geschikt aanbod!

Je opleiding bracht me in verbinding met een groter doel, met dat waar mijn hart sneller van klopt als je erover praat. Met kinderen in elke laag van de mensheid, dit gevoel van thuiskomen te willen geven. Met kinderen te laten geloven in zichzelf, en hen te helpen groeien naar dat wat ze echt zijn, van binnen. (I.G.)

Ik heb gevoeld dat ik gegroeid ben in het durven tonen van mezelf, maar dat dit een oneindig proces zal blijven. De opleiding heeft me voor een stuk geholpen om dit ook te aanvaarden. De diepgang in de opleiding naar je eigen persoonlijke stukje was ergens ook nodig om er als yogadocent ook echt te kunnen staan. Ik neem vooral die echtheid mee. (E.V.)

ornament Meer reacties
footer_img